Toegangscontrole beveiliging

Voorkomen is beter dan genezen. Juist bij de veiligheid van huis en haard, gebouwen en eigendommen gelooft Optimus Beveiligingstechniek in betrouwbare oplossingen.

Oplossingen die werken voor onze zakelijke en particuliere klanten, die bieden waar de eindgebruiker om vraagt.

Moderne toegangscontrolesystemen

Wilt u ook zeker weten dat uitsluitend bevoegden zich de toegang kunnen verschaffen tot bepaalde ruimten? Optimus Beveiligingstechniek biedt u moderne toegangscontrolesystemen die de toegang tot bepaalde ruimten reguleren. Naast veiligheid voor uw medewerkers is het een extra waarborg voor kritische bedrijfsprocessen en vertrouwelijke informatie.

Identificatie technieken
Er zijn verschillende methodes tot herkenning. Bekend zijn de magneet sleutel of - kaart die bij de deur om de juiste persoonlijke code vraagt. Maar denkt u ook aan een systeem die gebruik maakt
van biometrie. Biometrie is identificatie aan de hand van de unieke kenmerken van bijvoorbeeld het gezicht, een vingerafdruk, de iris etc. Er is veel mogelijk!

Diverse systemen en toepassingen
De mogelijkheden variëren van kleine systemen voor het beheer van één toegang tot grote geïntegreerde toegangscontrolesystemen. Deze grote systemen zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem, parkeerbeheersysteem en betaalfuncties van de chipcard. Kortom de toegangscontrolesystemen kunnen geheel naar uw wensen worden aangepast en ingericht.

Meer informatie over onze diensten en producten?

Wilt u meer informatie over toegangsbeveiliging, inbraakbeveiliging of camerabeveiliging voor uw bedrijf, woning of appartement? Bel ons dan op telefoonnummer 0592 - 343623.

Vrijblijvend adviesgesprek Bel: 0592 - 343623

Contactgegevens

Blokmakerstraat 6
9403 VD Assen
T: 0592343623
M: info@optimus-beveiligingenictgroep.nl

Onze diensten

  • Camerabeveiliging
  • Toegangscontrole
  • Inbraakbeveiliging
  • Noodverlichting
  • Beheer en onderhoud
  • Brandwerende doorvoeringen
  • Branddetectie