Professioneel inbraakbeveiligingsbedrijf in Assen

Een inbraakbeveiligingsbedrijf in Assen kan u helpen om uw woning preventief tegen inbraak te beschermen. Nu bestaan er veel (elektronische) beveiligingsproducten, maar welke kiest u dan? Optimus beveiligingstechniek helpt u graag aan de juiste beveiligingsoplossingen naar uw wens. Altijd van hoge kwaliteit en passend bij de situatie van uw woonhuis of bedrijfspand. Van inbraakbeveiliging camera en alarmsysteem tot inbraakbeveiliging sloten, ramen en deuren. U vindt al deze soorten beveiliging en meer bij ons.

Neem gerust contact op voor professioneel beveiligingsadvies.

Betrouwbare & kwalitatieve beveiligingsoplossingen

Wanneer u ons als inbraakbeveiligingsbedrijf in Assen inschakelt om u te voorzien van inbraakbeveiliging met camera of inbraakbeveiliging die draadloos is, mag u hoge kwaliteit verwachten. Wat wij doen is het leveren van betrouwbare en kwalitatieve beveiligingsoplossingen.

Dit doen wij zowel voor particulieren die hun woonhuis willen laten beveiligen alsook voor bedrijven die de inboedel van hun pand(en) willen beschermen. Hiervoor kunnen wij vele soorten beveiligingsoplossingen bieden.

U bent bij ons verzekerd van professionaliteit, betrouwbaarheid en een constante hoge kwaliteit in de beveiligingsproducten. Onze dienstverlening kenmerkt zich onder meer door de volgende punten:

 • Ervaren monteurs met jarenlange ervaring
 • Zorgvuldige werkwijze
 • Alles op het gebied van veiligheid onder één dak
 • Snelle service door heel Nederland
 • Installatie, montage of reparatie altijd op locatie binnen korte tijd
 • Korte communicatielijnen

Zoekt u een inbraakbeveiligingsbedrijf in Assen voor de beveiliging van uw huis of bedrijfspand? Wij helpen u graag uw waardevolle spullen te beschermen en te voorkomen dat anderen slagen uw pand binnen te dringen. Voor professioneel advies m.b.t. beveiligingstechnieken kunt u ons bereiken op 0592 - 343623.

Waarom inbraakbeveiliging voor woonhuis?

Voorkomen is beter dan genezen. Men denkt er vaan wel aan om een bedrijfspand goed te voorzien van security, zodat het moeilijker is om binnen te komen, maar juist de veiligheid van huis en haard is eveneens belangrijk. Woonhuizen worden vaker als makkelijker doelwit gezien voor inbraak. Zorg daarom voor een goed inbraakbeveiligingsalarmsysteem thuis of plaats op z’n minst anti-inbraakstrips bij alle ramen en deuren. Afhankelijk van uw woonsituatie is camerabewaking wellicht niet noodzakelijk, maar inbraakpreventie is wel zeer aan te raden.

Wij geven u graag advies over inbraakpreventie en inbraakbeveiliging voor uw woonhuis.

Inbraakbeveiliging bedrijfspand

Wij zijn als beveiligingsbedrijf onder andere gespecialiseerd in inbraakbeveiliging die draadloos is. Draadloze alarmsystemen zijn ideaal in combinatie met camerabewaking, toegangscontrole systemen en inbraakbeveiliging zoals sloten op ramen en deuren. Het ouderwetse maar vertrouwde hang- en sluitwerk. Door dit te combineren bent u vrijwel verzekerd van een goed beveiligd terrein en pand.

Wij kunnen onze diensten inzetten om uw bedrijf te voorzien van de nodige systemen en beveiliging om uw terrein en inboedel erkend te beveiligen. Wij werken enkel met goedgekeurde sloten en systemen van hoge kwaliteit. Zo werken wij veel met merken als Satel, Alua technology, Integra en HikVision.

Neem gerust contact met ons op om een beveiligingsplan door ons te laten opstellen. Wij lopen graag met u het gehele pand en terrein af om te kijken hoe we de omgeving zo beveiligd mogelijk kunnen maken. Wij zijn hiervoor het geschikte beveiligingsbedrijf in Assen en de regio Groningen en Drenthe.

Onze diensten

Wij kunnen u voorzien van de volgende beveiligingstechnieken en -oplossingen:

Wilt u meer weten over één of meer van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag aan de gewenste beveiligingstechnieken. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor vrijblijvend beveiligingsadvies.

Aanbiedingen producten

 1. Perfect alarm systeem, een complete set met 1 bediendeel 1 pir en 1 magneet contact. Alles draadloos. Alles is te bedienen door middel van smartphone. Een complete set bieden wij aan voor €550,- incl. btw.
 2. Compleet camera bewaking systeem. bestaande uit 2 full HD camera's en 1x4k ultra HD netwerk video recorder voor vier IP camera's. Alles volledig te bedien met smartphone, computer of tablet. Nu voor €590,- incl. btw.
 3. De Dahua IP intercom buitenpost met 1 beldrukker en een uitstekende dag/nacht camera met een horizontale openingshoek van 140 graden. De opbouwbehuizing is van vandaalbestendig aluminium. de intercom is volledig te bedienen met de smartphone. Doormiddel van push berichten neemt de intercom contact met u op. De intercom bieden wij aan voor €230,- incl. btw.
 4. Camera Full HD 1920x1080 pixels 2Mp CMOs dag/nacht camera. Voorzien van verschillende smartfuncties zoals bewegingsdetectie en tripwire. Nu voor maar €160,- incl. btw.

Optimus inbraakbeveiligingsbedrijf Assen: meer dan beveiligingstechniek

Wij kunnen onszelf met zekerheid experts noemen op het gebied van veiligheid en beveiliging. Optimus Beveiligingstechniek behoort namelijk tot de groter geheel. Zo bestaat er ook Optimus beveiliging- & ICT-Groep, Optimus Brandbeveiliging en Maximus ICT, Netwerk, Cloud en VOIP. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij weten waar we over praten en een grote speler zijn in de regio op het gebied van inbraakpreventie, security en alarmsystemen.

Kan ik subsidie krijgen voor inbraakbeveiliging?

Vanaf 1 juli 2019 is dit niet meer mogelijk. Hiervoor was het mogelijk om een subsidieregeling aan te vragen voor het aanbrengen van inbraakbeveiliging. Dit kon op de voorwaarde dat u al eens overvallen bent in uw woning of bedrijfspand. Nu geldt dat de volledige kosten van de inbraakpreventie en andere beveiligingstechnieken voor u eigen rekening zijn.

Vrijblijvend beveiligingsadvies

Van inbraakbeveiliging alarmsysteem en inbraakbeveiliging voor de ramen tot volledige inbraakbeveiliging van uw bedrijf; Optimus Beveiligingstechniek is hét inbraakbeveiligingsbedrijf in Assen dat u kan helpen op alle gebieden van beveiliging. Bij interesse in één of meerdere beveilingsdiensten kunt u ons bereiken op 0592 - 343623 en info@optimus-beveiligingstechniek.nl.

Wilt u graag een beveiligingssysteem bij ons afnemen? Bekijk dan ook onze huidige aanbiedingen. Wij verzorgen graag zeer nauwkeurige beveiliging, thuis en op bedrijfsterrein.

Vrijblijvend adviesgesprek Bel: 0592 - 343623

Contactgegevens

Blokmakerstraat 6
9403 VD Assen
T: 0592343623
M: info@optimus-beveiligingenictgroep.nl

Onze diensten

 • Camerabeveiliging
 • Toegangscontrole
 • Inbraakbeveiliging
 • Noodverlichting
 • Beheer en onderhoud
 • Brandwerende doorvoeringen
 • Branddetectie