Uw huis beveiligen in Assen

Wilt u uw huis beveiligen in Assen? Wij van Optimus Beveiligingstechniek beschermen u en uw huis middels de meest hoogstaande beveiligingssystemen. Hierbij maken wij als specialist op dit gebied van inbraakpreventie of camerabewaking. Onze ervaren monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar om uw veiligheid te garanderen. Bovendien geniet u van snelle service.

Al onze beveiligingsoplossingen zijn van hoge kwaliteit en passend bij uw woonhuis

Professioneel huis beveiligen te Assen

 • Ervaren monteurs
 • Compleet bedrijf op het gebied van inbraakbeveiliging en veiligheid
 • Werkzaam door heel Nederland
 • Komen langs op locatie voor de installatie van het beveiligingssysteem
 • Specialist op het gebied van beveiliging
 • Snelle service

Neem bij interesse gerust contact met ons op of vraag een offerte aan voor huis beveiligen in Assen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw situatie.

Huis beveiligen tegen inbraak – huis beveiligingssystemen

Wanneer u ervoor kiest om uw huis te beveiligen in Assen, kiest u voor meer zekerheid. U wilt immers zeker weten dat uw woning ongenodigde gasten buiten houdt. Met onze huis beveiligingssystemen beschermt u uzelf, uw familieleden, uw woning en uw inboedel. Wij helpen uw huis beschermen middels inbraakpreventie of camerabewaking.

Huis beveiligen tegen inbraak met een alarmsysteem

Zo kunt u uw huis beveiligen tegen inbraak in Assen middels een alarmsysteem. Deze wordt vakkundig door ons geïnstalleerd en onderhouden. Zodra er sprake is van onraad gaat er een alarm af. De inbrekers verwachten geen camerabewaking, waardoor ze afschrikken. Bij deze alarmsystemen kunt u denken aan installaties met bewegingsmelders en flitslichten.

Dit alarmsysteem wordt aangesloten op onze alarmcentrale. Hierdoor blijft geen enkele alarmmelding vanuit uw woning onopgemerkt. De medewerkers van onze alarmcentrale staan alle dagen van de week dag en nacht voor u klaar in het geval van een inbraak.

Huis beveiligen met camera’s

Daarnaast kunt u uw huis in Assen beveiligen met camera’s. Dankzij camerabeveiliging heeft u een extra paar ogen. U kunt immers niet overal tegelijkertijd zijn. Door dit camerabeveiligingssysteem verhoogt het gevoel van veiligheid.

Daarnaast hebben de camera’s natuurlijk ook een preventieve werking. We installeren de camera’s namelijk op de plekken waar de kans op inbraak het grootst is. Daardoor neemt de pakkans toe en is het bewijs van daad snel geleverd.

Betrouwbare en kwalitatieve oplossingen

Bij ons bent u gegarandeerd van betrouwbare en kwalitatieve oplossingen. U mag dan ook hoge kwaliteit verwachten. Wij bieden louter systemen aan die op een vakkundige manier geïnstalleerd en onderhouden worden.

Van een inbraakbeveiligingssysteem tot aan een alarmsysteem en inbraakbestendig hang- en sluitwerk. Al deze soorten beveiliging vindt u bij ons.

Interesse in inbraakbeveiliging voor uw huis?

Wilt u ook met een fijn gevoel de deur dicht trekken? Kies er dan voor om uw huis te beveiligen in Assen. Beveiligen begint bij ons. Wij zijn middels onze 24/uurs service alle dagen van de week dag en nacht voor u klaar. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor onze inbraakbeveiliging.

Neem gerust contact met ons op, zodat we een beveiligingsplan voor u kunnen opstellen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0592-343623 of te mailen naar info@optimus-beveiligingenictgroep.nl. Of vul het contactformulier in. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Vrijblijvend adviesgesprek Bel: 0592 - 343623

Contactgegevens

Blokmakerstraat 6
9403 VD Assen
T: 0592343623
M: info@optimus-beveiligingenictgroep.nl

Onze diensten

 • Camerabeveiliging
 • Toegangscontrole
 • Inbraakbeveiliging
 • Noodverlichting
 • Beheer en onderhoud
 • Brandwerende doorvoeringen
 • Branddetectie