Alarmsysteem bedrijf in Assen

Ons alarmsysteem bedrijf in Assen zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand preventief tegen inbraak beschermd is. Voorkomen is immers beter dan genezen. Wij adviseren u over het juiste alarmsysteem. Ieder systeem is van hoge kwaliteit en past precies bij de situatie van uw bedrijfspand of woning.

Ook geniet u van ervaren monteurs die gespecialiseerd zijn op het gebied van beveiliging. Zij komen op locatie langs voor professionele installatie van het alarmsysteem.

Optimus Beveiligingstechniek is een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in beveiliging en brandpreventie

Bedrijf voor alarmsystemen in Assen

 • Ervaren monteurs
 • Compleet alarmsysteem bedrijf in Assen en omgeving
 • Werkzaam door heel Nederland
 • Komen langs op locatie voor de installatie van een alarmsysteem
 • Specialist op het gebied van inbraakbeveiliging
 • Snelle service. We werken 24 uur per dag, 7 dagen per week

Bij interesse in één van onze beveiligingsdiensten kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een alarmsysteem. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Beveiligingsoplossingen voor bedrijfspand en woning

Wij adviseren u over de juiste alarmbeveiliging voor zowel uw huis in Assen als voor uw bedrijfspand. Hierbij bent u gegarandeerd van hoge kwaliteit. Wij leveren namelijk kwalitatieve en betrouwbare beveiligingsoplossingen, waaronder verschillende soorten alarminstallaties.

Indien gewenst voorzien we u graag van advies over de verschillende mogelijkheden en stellen we een beveiligingsplan op.

Alarmbeveiliging voor in huis

Alarmbeveiliging voor uw huis in Assen zorgt er voor dat indringers niet zomaar binnen kunnen komen. Woonhuizen worden vaak als makkelijk doelwit gezien en voorkomen is immers beter dan genezen. Het juiste alarmsysteem voor uw situatie zorgt ervoor dat u zich thuis veilig voelt. Daar zetten wij ons 100% voor in.

Beveilig uw bedrijfspand

Ook het beveiligen van een bedrijfspand is van groot belang. U wilt immers uw werknemers, terrein en inboedel veilig stellen. De medewerkers van ons alarmsysteem bedrijf in Assen beschikken over een verscheidenheid aan alarmsystemen die geschikt zijn voor de beveiliging van uw bedrijfspand.

Van draadloze alarmsystemen tot aan brandmelders en bewegingsdetectoren. Beveiliging begint bij ons.

Draadloos of bedraad alarmsysteem

U kunt kiezen voor een draadloos alarmsysteem of een draadloos alarmsysteem. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het monteren van draadloze alarmsystemen. Deze alarmsystemen zijn ideaal in combinatie met gebruik van inbraakbeveiliging, toegangscontrole systemen en camerabewaking.

We adviseren u graag over welk systeem het best is voor uw situatie. Neem gerust contact ons alarmsysteem bedrijf in Assen op voor geheel vrijblijvend beveiligingsadvies.

Professioneel alarmsysteem met meldkamer

Kiest u voor een alarmsysteem met meldkamer? Dan ontvangt de meldkamer alle meldingen te te maken hebben met een eventueel alarm of storing. Op het moment dat er een melding binnen komt bekijkt één van onze meldkamermedewerkers wat er aan de hand is. Vervolgens schakelen we de hulpdiensten in of bellen we u op.

Beveiligingsplan

Wij stellen op vakkundige wijze een beveiligingsplan voor u op. Voordat we dit plan opstellen maken we samen een ronde door uw huis of bedrijfspand en terrein. Aan de hand van deze ronde bekijken we hoe het huis of pand zo veilig mogelijk kunnen maken. Vervolgens stellen we een beveiligingsplan op maat op en bepalen we welk soort systeem het meest passend is.

Vraag vrijblijvend advies aan over de mogelijkheden

Meer weten over een professioneel alarmsysteem?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij van Optimus Beveiligingstechniek zijn het alarmsysteem bedrijf in Assen en omstreken. U geniet van vrijblijvend advies over de verschillende mogelijkheden én van vakkundige installatie en onderhoud. Heeft u interesse in één van de systemen die we aanbieden aan zowel particulieren als bedrijven?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. We zijn telefonisch bereikbaar via 0592 – 343623. Daarnaast kunt u ook mailen naar info@optimus-beveiligingenictgroep.nl of het contactformulier invullen. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Vrijblijvend adviesgesprek Bel: 0592 - 343623

Contactgegevens

Blokmakerstraat 6
9403 VD Assen
T: 0592343623
M: info@optimus-beveiligingenictgroep.nl

Onze diensten

 • Camerabeveiliging
 • Toegangscontrole
 • Inbraakbeveiliging
 • Noodverlichting
 • Beheer en onderhoud
 • Brandwerende doorvoeringen
 • Branddetectie